GOJI.FI
       gojimarja - todellinen supermarja
 
 
   Etusivu      Kookosöljy

 
 
Kylmäpuristettu kookosöljy käyttö
 
 
 
 
 
rasvanpoltto treeniohjelma


KOOKOSÖLJY


Kookosöljystä on iloittu tropiikissa jo tuhansien vuosien ajan. Myöhemmin tuosta etelän eliksiiristä on päästy nauttimaan myös päiväntasaajan tällä puolen. Sanotaan, että kun kookosöljyyn kerran tutustuu, siihen helposti rakastuu.
 
Luomulaatuinen kylmäpuristettu kookosöljy on puhdasta ja korkealaatuista samettisen pehmeän makuista öljyä Filippiineiltä. 
Valmistusmenetelmän ansiosta kookosöljyn luonnolliset ravintoaineet sekä aromit on saatu säilymään parhaalla mahdollisella tavalla. Neitsytkookosöljy sisältää runsaasti keskipitkäketjuisia rasvahappoja. Öljy on kiinteää alle 25 asteen lämpötilassa.

 

KOOKOSÖLJYSTÄ HYÖTYÄ URHEILIJOILLE

Kookosöljyn rasvahappokoostumus on 66 prosenttisesti keskipitkäketjuinen (Medium Chained Triglyceride = MCT).  Siksi 
kookosöljy onkin erinomainen apu urheilijoiden ja kuntoilijoiden energiatankkauksessa. Se sopii myös kehonrakentajille antamaan energiaa lihasten kasvuun ilman lihomisvaikutusta. 
Lisää kookosöljyä sporttijuomaan, jolloin saat tehokkaan energiajuoman.


KOOKOSÖLJYN TERVEYSVAIKUTUKSET

Kookoksella on monia terveydellisiä etuja. Se sisältää runsaasti kuituja ja sillä on hyvin ravintorikas sisältö. Kookoksen sisältämä öljy tekee siitä kuitenkin todella poikkeuksellisen ruuan, sekä lääkkeen.

Aiemmin on virheellisesti uskottu, että kookosöljy olisi epäterveellistä, koska sillä on suuri tyydyttyneiden rasvahappojen pitoisuus. Nykyään kuitenkin tiedetään, että kookosöljyn rasva on ainutlaatuista ja erilaista kuin useimmat muut rasvat. Kookosöljyä pidetään tänä päivänä ravitsevana ja terveellisenä ruokana.

 

KOOKOSÖLJY KÄY MONEEN TARKOITUKSEEN

Kookosöljy on todella monikäyttöinen ruoka-aine!
Kookosöljy soveltuu erinomaisesti korvaamaan perinteiset rasvat ruoanlaitossa, leivonnassa sekä levitteenä. Se on erinomainen apu myös ihon- ja hiustenhoidossa. Kookosöljyä voi käyttää lisäksi lemmikkieläinten hoitoon tai aurinkovoiteena. Jotkut käyttävät kookosöljyä myös hieronnassa tai intiimissä käytössä, kuten liukuvoiteena. 

 

KOOKOSÖLJYN RAVINTOSISÄLTÖ

KOOKOSÖLJYN RAVINTOARVOT / 100g

Energiaa 895 kcal
Proteiinia 0,2g
Rasvaa 99,2g
Hiilihydraatteja 0,3g


 

TUTUSTU MYÖS MUIHIN SUPERFOODEIHIN