GOJI.FI
       gojimarja - todellinen supermarja
 
 
   Etusivu      SUPERFOODIT ESITTELYSSÄ

TIETOA SUPERFOODEISTA


MITÄ SUPERFOODIT OVAT?

Superfoodit eli suomennettuna superruoat ovat luonnomukaisia tuotteita, joilla on moninaisia ja jopa hämmästyttäviä vaikutuksia terveyteemme. Superfoodeja yhdistää se, että ne ovat erittäin ravinnerikkaita ruoka-aineita. Superfoodit liikuskelevat jossain normaalin ruoan ja lääkinnällisempien yrttien välimaastossa.

Nämä poikkeuksellisen korkean ravinnetiheyden omaavat ruoka-aineet ovat tulleet länsimaissa suuren kansan tietoisuuteen vasta viime vuosina, lähinnä kaupallisen superfood-termin muodossa. Kyse ei kuitenkaan ole mistään uudesta villityksestä, sillä superruokia on maapallollamme käytetty erilaisiin tarkoituksiin jo tuhansia vuosia.


 

SUPERFOODEISTA HYÖTYÄ JOKAISELLE

Superfoodeilla on monenlaisia terveysvaikutuksia. Superfoodit sopivat erityisen hyvin kuntoilijoille ja urheilijoille nopeuttamaan palautumista ja parantamaan suorituskykyä. Superfoodit ovat hyviä proteiininlähteitä ja useimmat superfoodit sisältävätkin kaikki elimistön välttämättömät aminohapot. Superfoodien yleisimmät vaikutukset ovat energisyyden lisääntyminen ja immuunijärjestelmän parantuminen. Superfoodit vaikuttavat myös mielialaan ja niillä onkin havaittu olevan jopa terapeuttisia vaikutuksia

Superfoodit ovat ”luonnon omia lisäravinteita.” Superfoodit sopivat kaikille, jotka välittävät terveydestään ja haluavat tärkeät ravintoaineet suoraan ruoasta. Superfoodit tarjoavat ravinteita, kuten vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja todella tiiviissä muodossa. Superfoodit eivät sisällä useinkaan mitään ”turhia” ja haitallisia aineita, joten ne rasittavat ja saastuttavat elimistöämme mahdollisimman vähän. Useat superfoodit ovat adaptogeenejä. Adaptogeenit ovat ruoka-aineita, jotka auttavat elimistömme sopeutumaan vaihteleviin ja rasittaviin olosuhteisiin, kuten jatkuvaan stressiin. 


KÄYTETYIMPIÄ SUPERFOODEJA

Paina superfoodin kohdalta niin saat lisätietoa eri superfoodien käytöstä, ominaisuuksista ja vaikutuksista. Saat myös kätevästi suorat linkit kyseisten superfoodien tilaamiseen netistä. 
 

MACA                                       RAAKAKAAKAO

maca jauhe raakakaakao      


CHIA-SIEMENET                             ACAI-MARJA

           chia siemenet                acai marja    
SPIRULINA                                 PAKURIKÄÄPÄ


          spirulina                   pakurikääpä
KOOKOSÖLJY                                     CHLORELLA


kylmäpuristettu kookosöljy                   chlorella terveysvaikutuksetTUTUSTU MYÖS MUIHIN SUPERFOODEIHIN TÄÄLTÄ

 

 
 
 
ilmainen ruokavalio laihdutukseen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
painonpudotus ruokavalio